16 replies to this topic
Posted 05 March 2011 - 11:33 AM
Witam, jaki możecie polecić serwis oferujący pobieranie plików z takich stron jak rapidshare.com, hotfile.com itd.
W ostatnim czasie posiadałem rapidown.pl ale nikomu osobiście nie polecam. Kupa błędów, zabiera transfer a pliku nie można pobrac bo wyskakuje jakiś błąd itd.
Czy możecie polecić coś innego?
Pozdro.
W ostatnim czasie posiadałem rapidown.pl ale nikomu osobiście nie polecam. Kupa błędów, zabiera transfer a pliku nie można pobrac bo wyskakuje jakiś błąd itd.
Czy możecie polecić coś innego?
Pozdro.
Posted 29 April 2011 - 01:02 AM
Ja też czasami korzystam z twojlimit nigdy nie miałem z nimi problemy mają dość sporo promocji w sumie co chwile coś mają jak nie podwajają to potrajają transfer więc jest ciekawie. No i chyba jako pierwsi wprowadzili obsługę piggyshare czyli serwisu na którym teraz będzie bardzo dużo uploadów
Posted 22 October 2011 - 09:35 AM
Napisałem już w innym poście. Zobaczcie co się z nimi stało - zgarnęli kasę i się zwijają. Na głównej stronie jest jakaś informacja o rzekomej awarii, pewnie zrobią to samo co fload czyli kasa do kieszeni i wio na teneryfę.. Nie podaruję im mojej kasy.
Ho ho ho, No i tutaj klakier z nopremium trafił. Skoro tak to poznacie wszyscy prawdę.
Zarówno strona twojlimit jak i xlimit były partnerami biznesowymi platformy nopremium. Po zmianie właściciela nopremium bez zachowania jakiejkolwiek kultury biznesowej z dnia na dzień wyłączyli możliwość pobierania z Xlimit jak i Twojlimit. (zresztą jak ktoś się orientuje z temacie to wie jaka była struktura)
Traktowanie partnerów biznesowych jak widać na" wysokim poziomie", wiec wyobraźcie sobie jak traktują użytkowników.
Zapewniam wszystkich, że pracujemy pełną parą żeby nasze strony działały prawidłowo i w niedługim czasie tak się stanie i nikomu transfer nie przepadnie, jest z nami kontakt mailowy oraz gg cały czas a klakierów nopremium jeszcze paru się pewnie tutaj pojawi.
Pozdrawiam "prawie"

Posted 23 January 2012 - 10:43 PM
Mimo, że wątek troche ucichł to chciałbym nieco dodać co do wspomnianego przez cross099 nopremium.pl.
Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego typu serwisów, jednak jak to mówią - kto nie ryzykuje to traci. I po zarejestrowaniu się muszę przyznać że opłacało się "zaryzykować". Transfery ok, dostęp bez problemów.
Polecam.
Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego typu serwisów, jednak jak to mówią - kto nie ryzykuje to traci. I po zarejestrowaniu się muszę przyznać że opłacało się "zaryzykować". Transfery ok, dostęp bez problemów.
Polecam.
Posted 24 January 2012 - 08:36 PM
www.twojlimit.pl www.nopremium.pl www.xlimit.pl- dla mnie to święta trójca downloadu, mam konta na każdym z tych serwisów i co chwila na którymś łapię promocję 2x, 3x więcej transferu za tę samą cenę, także cały czas pobieram za grosze. przerabiam 5GB+ transferu dziennie
Posted 06 January 2013 - 03:46 AM
Nie zgodzę się z osobami powyższymi, które jadą na nopremium. Ja mam masę czasu (nie wiem, ponad rok, może dwa lata) konto u nich, gdy wykorzystam pakiet downloadu to kupuję nowy. Osobiście nigdy nie miałem z nimi problemu. Jeszcze co jakiś czas dostaję dodatkowe doładowanie 2gb gratis, za wykorzystywanie pakietu.
Naprawdę nie wiem na co narzekacie. Ja nie narzekam. Nawet nie interesuje mnie właściciel serwisu i co robi z innymi partnerami biznesowymi tak długo, jak długo moje pieniądze nie przepadają a serwis działa.
Naprawdę nie wiem na co narzekacie. Ja nie narzekam. Nawet nie interesuje mnie właściciel serwisu i co robi z innymi partnerami biznesowymi tak długo, jak długo moje pieniądze nie przepadają a serwis działa.
Posted 06 January 2013 - 10:25 AM
No narzekania były zapewne za te konta premium które przez jakiś czas były jedynym wyborem, a przynajmniej tak wynikało z wiadomości którą dostali użytkownicy. Poza tym dobrze się korzysta z ich serwisu. Wprowadzili wtyczki do przeglądarek i menadżerów pobierania, mają niezłe serwery, happy hour też jest miłe a i promocje na transfer są co jakiś czas więc poza drobnymi ekscesami w przeszłości można przyznać że jest to dobry wybór.