Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
[OPINIE] Laptop Asus K50ID T4400
    Użytkownik
    Wątków
    23
    Siła reputacji
    7

Post [OPINIE] Laptop Asus K50ID T4400

Jak w temacie. Prosze o wasze opinie. Chce kupic ten oto sprzet
    Kod:
    http://allegro.pl/item1055050000_laptop_asus_k50id_t4400_4gb_500gb_gt320m_1gb_hdmi.html
    Komputer ma byc tzw 'rodzinny' czyli praktycznie do wszystkiego po trochu. Biorowe sprawy, ale gry napewno tez.
    Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

PS. Moze polecicie cos innego. Granica ok. 2000 zł
    Uwaga: To jest stary temat
    Ta dyskusja jest starsza niż 90 dni. Informacje w niej zawarte mogą już nie być aktualne
    Ostatnio edytowane przez lukaszs7 ; 07.06.2010 o 22:29

Aktywny Użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa
    Wątków
    6
    Siła reputacji
    13

Domyślnie Odp: [OPINIE] Laptop Asus K50ID T4400

Hej, mam ten model Asusa tylko że z prockiem T4500 (2,3GHz) reszta bez zmian, kupiony w x-kom za 1940zł. Na razie jestem bardzo zadowolony, ponieważ w tej cenie nie oczekiwałem wodotrysków ani bóg wie jakiej wydajności, lecz sprzętu do pracy i czasami rozrywki. Przyznaje że pod względem możliwości naprawdę mnie zaskoczył, ponieważ procesor wydajny jak core2duo o tym samym taktowaniu, bo to już nie stary dual core (Merom) wytwarzany w procesie technologicznym 65nm, lecz nowe procesory penryn, proces 45nm. Do karty graficznej jak za te pieniądze nie mam zastrzeżeń,a nawet jestem zadowolony bo starszym jej odpowiednikiem jest GF 9600M GS, czyli można pograć nawet w Crysis, może nie na full detalach ale idzie. Temperatury trzyma zaskakująco dobrze, po godzinie wygrzewania grafiki Furmarkiem temperatura nie przekroczyła 69C, to bardzo dobry wynik jak na laptopa.Jednym słowem polecam.
    Ostatnio edytowane przez Archon1 ; 22.12.2010 o 00:49

1. Ranking tematów

1. windows live cd + rapidshare, jak ustawic hasło na windows speed, oprogramowanie igo 8, niedĹźwiedĹź zabĂłjca, Kasia Stankiewicz downliad, Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów