książki, które kształotowały Wasze wyobrażenia/fantazje o seksie?
Napisano 14 sierpień 2013 - 12:55
Napisano 22 sierpień 2013 - 01:30
Przeczytałam ją w dwa wieczory
Także moja odpowiedź na Twoje pytanie jest oczywista: Tak, warto. Czekam teraz na drugą część.. pewnie będzie w przyszłym roku dopiero;/
Potwierdzam S.E.K.R.E.T bardzo wciąga i trzeba sobie zarezerwować od razu więcej czasu na czytanie bo nie można się od niej porostu oderwać

Napisano 13 marzec 2016 - 07:50
Z książek średnio. Ostatnio czytam trochę inną literaturę. Jeśli chodzi o teksty o zabarwieniu erotycznym, to mają one formę wiadomości i są wysyłane do mnie systematycznie za pośrednictwem aplikacji. A tak od czasu do czasu, żeby się zainspirować. Nawet mój mężczyzna zauważył, że się zrobiłam ostatnio bardziej..romantyczna.
Nie wiem sama czy to kwestia czasu, czy zwykłej wygody. Jednak ta nowoczesność zaczyna mi się coraz bardziej podobać.
Napisano 03 kwiecień 2016 - 09:03
Z książek średnio. Ostatnio czytam trochę inną literaturę. Jeśli chodzi o teksty o zabarwieniu erotycznym, to mają one formę wiadomości i są wysyłane do mnie systematycznie za pośrednictwem aplikacji. A tak od czasu do czasu, żeby się zainspirować. Nawet mój mężczyzna zauważył, że się zrobiłam ostatnio bardziej..romantyczna.
Nie wiem sama czy to kwestia czasu, czy zwykłej wygody. Jednak ta nowoczesność zaczyna mi się coraz bardziej podobać.
nic nie slyszalam, co to takiego?
Napisano 17 kwiecień 2016 - 08:27
Może jestem młodsza, ale ja już czuję się wręcz uzależniona od niej. Może inaczej, nie wyobrażam sobie, żebym miała dłużej niż przez wyjazd z niej nie korzystać. Pomaga w samoorganizacji, dostarcza rozrywki, umożliwia natychmiastowy kontakt. Wygoda w czystej postaci.
Napisano 25 kwiecień 2016 - 07:59
Może jestem młodsza, ale ja już czuję się wręcz uzależniona od niej.
Może inaczej, nie wyobrażam sobie, żebym miała dłużej niż przez wyjazd z niej nie korzystać. Pomaga w samoorganizacji, dostarcza rozrywki, umożliwia natychmiastowy kontakt. Wygoda w czystej postaci.
no wlasnie, oby sie tylko od tej technologii nie uzaleznic:) a tak na powaznie, to apka rewelacja:) bardzo pobudza zmysly...
Napisano 06 maj 2016 - 06:18
Od wszystkiego można się uzależnić, dlatego wszystko powinno być z umiarem. Lubię mieć przy sobie telefon, lubię korzystać z niego w wolnej chwili. Nie wiem czy to już uzależnienie czy nie. Na pewno duża wygoda.
Cieszę się, że aplikacja się spodobała. Miło z rana przeczytać taką słodką wiadomość.