Czy polscy skoczkowie dojdą do formy na MŚ?
Rozpoczęty przez
spedd
, gru 07 2010 10:38
dojdą formy polscy skoczkowie
13 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 grudzień 2010 - 09:36
A ja mam nadzieję, że na MŚ liczyć się będą nie tylko A. Małysz i może K. Stocha, ale że do tego czasu reszta poprawi formę, że nawiąże walkę w konkursie drużynowym z czołówką. Nie mówię tu o walce o medale, ale o solidnym występie, którego byśmy się nie wstydzili.
Napisano 23 grudzień 2010 - 09:52
witam! ja myślę że do formy dojdą ale tylko do swojej optymalnej,co niestety nie pozwoli im zdobyć jakiegoś medalu, wyjątkiem jest Małysz który już nieraz zadziwił mimo że wielu już go skreśliło, duże szanse daję naszej drużynie ale życie pokaże. a tak w ogóle to Wesołych świąt!
Napisano 23 styczeń 2011 - 06:59
Dzisiaj Stoch wygrywa konkurs PŚ w Zakopanem. Małysz odniósł groźny upadek, ale nic się nie stało, kolano stłuczone, najprawdopodobniej nie wystartuje w Willingen, ale reszta sezonu ponoć niezagrożona. Perspektywa na MŚ jest dobra, super skaczący Małysz i Stoch + dobry Hula i Żyła. W rezerwie może dobrze spisujący się Byrt.
Napisano 02 luty 2011 - 04:42
Jak już to myślę że Małysz i Stoch powinni utrzymać poziom jaki obecnie prezentują, co do reszty naszych skoczków
to wątpię .Jeżeli zaś chodzi o występ drużynowy, to mimo że ostatnio nasza drużyna zajęła trzecią lokatę w konkursie,
to na miejsce na podium w MŚ. raczej nie liczę.
to wątpię .Jeżeli zaś chodzi o występ drużynowy, to mimo że ostatnio nasza drużyna zajęła trzecią lokatę w konkursie,
to na miejsce na podium w MŚ. raczej nie liczę.