nauka jezyków - kursy językowe
Napisano 09 październik 2010 - 10:40
Jaka jest skutecznosc? Nie mam pojęcia ale nie wierzyłbym raczej w te bajki ze zapamietasz wszystko za pierwszym razem. Mysle ze caly myk polega na tym ze zarzucasz sobie to np. w nocy czy na wieczor i jak nastepnego dnia siadasz do tej normalnej formy nauki to lepiej ci to idzie bo juz to jakby przerobiles.
Zorientuj sie czy nie masz gdzies w okolicy punktu sprzedazy tego sprzetu i zorientuj sie czy nie moglbys przetestowac.
Napisano 17 listopad 2011 - 07:05

Napisano 20 grudzień 2011 - 01:34
Napisano 10 styczeń 2012 - 01:03

Napisano 29 styczeń 2012 - 09:25
Napisano 20 czerwiec 2013 - 11:25
sa nawet szkoly Calana w Londynie i Cambridge, skad z uniwersytetu w tym miescie ta metoda pochodzi
wiem bo sam sie jej uczylem przed wyjazdem do Anglii i nie zaluje. bardzo pomaga w przyswajaniu jezyka i to bez wysilku, po prostu naturalna metoda, jaka uczy to najlepsza i najszybsza metoda, niz klasyczna ktorej w ogole nie potrafilem sie uczyc i zaraz szybko zapominalem.
na prawde, najlepsza moim zdaniem prosta metoda nauki

Napisano 11 grudzień 2013 - 11:39
Przed Tobą możliwość wzięcia udziału w internetowym kursie języka niemieckiego i angielskiego na poziomie podstawowym.
Zawiera 15 lekcji bogatych w obrazki, nagrania, teksty, ćwiczenia, przypomnienia i ściągę.
Zamawiając kurs otrzymujesz natychmiastowy dostęp do wszystkich lekcji
Niemiecki w 15 dni- kurs języka niemieckiego Deutsch Positiv
Angielski w 15 dni- metodą Simple Perfect English
Angielski
Niemiecki
http://vnx.pl/1swa4d
Napisano 11 grudzień 2013 - 11:42
Napisano 27 listopad 2014 - 06:49
Ja akurat o wiele bardziej wolę kursy w szkole językowej i żywy kontakt z lektorem. Jakoś nie potrafiłam się nigdy zmotywować do nauki przez kursy komputerowej. Teraz za to jak od jakiegoś czasu chodzę do szkoły językowej Supermemo, to widze spore postępy. Ani na studiach ani w szkole nie moglam sie przelamać w mówieniu po angielsku, a u nich jest bardzo dużo konwersacji. Można się umawiać z lektorem poza samymi zajęciami na takie rozmowy. Wszystko jest oczywiście już w cenie. dla mnie to duży plus, bo gramatyki można się nauczyć samemu, ale już rozmawiania to już nie tak bardzo.