51 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 czerwiec 2011 - 09:11
Jest to jak najbardziej ciekawe pytanie ale odpowiedzi niestety nie zna nikt z nas. Możemy co najwyżej gdybać i prorokować lecz to do niczego nie prowadzi. Ja też smierci się nie boję choć nie chciałbym już odejść ze świata gdyż jeszcze żem młody. Co będzie to będzie się okaże.
Napisano 12 czerwiec 2011 - 10:56
Jest to jak najbardziej ciekawe pytanie ale odpowiedzi niestety nie zna nikt z nas. Możemy co najwyżej gdybać i prorokować lecz to do niczego nie prowadzi. Ja też smierci się nie boję choć nie chciałbym już odejść ze świata gdyż jeszcze żem młody. Co będzie to będzie się okaże.
też jestem młody i umierać nie chcę ale odpowiedź na to co się dzieje po śmierci wie tylko ten co umrze ;(
Napisano 13 czerwiec 2011 - 05:39
Odpowiedzi na to pytanie nie poznamy za życia, jednak wciąż dużo mówi się o tym co stanie się z nami po śmierci. Podobnie jak poprzednicy samej śmierci się nie boję, bo tak czy siak mnie to spotka. Zastanawia mnie tylko to co się ze mną stanie, trafię do Raju? Czy może tak jak twierdza inne wyznania będę żył od nowa jako zupełnie inny człowiek.
Napisano 26 czerwiec 2011 - 03:33
secutorr podejmujesz się wyprawnia na drugą stronę, żeby powiedzieć nam co nas czeka? A nie moment jest problem: nikt stamtąd nie wrócił, żeby coś opowiedzieć. Nie wiemy co nas czeka po śmierci, to jedna z życiowych zagadek, na która odpowiedź poznamy w odpowiednim momencie.
Napisano 26 czerwiec 2011 - 08:31
Radze autorowi watku przeczytac takie ksiazki jak "Zycie po życiu" i " Zycie po smierci"...moze tam znajdzie odpowiedz bo raczej nie tu i nie od komputerowych maniakow ]:-( - tzn. pobawic sie w prorokow mozna .
Maly "wtręt" - jak ktos pisze, ze nie boi sie smierci to jest albo bardzo mlody albo nie ma pojecia o czym pisze albo jedno i drugie- ja, niestety, wiem o czym pisze.
Maly "wtręt" - jak ktos pisze, ze nie boi sie smierci to jest albo bardzo mlody albo nie ma pojecia o czym pisze albo jedno i drugie- ja, niestety, wiem o czym pisze.
Napisano 28 czerwiec 2011 - 08:21
Pępkiem całego świata? No na pewno nie. Jestem jak wszyscy inni na tym świecie i jakby postawić moją osobę na osi czasu, byłbym tylko małym pyłkiem. Ale wiesz, gdyby istniał ktoś, kto powrócił z zaświatów, to na pewno byłoby o takiej osobie głośno. A ty secutorr, bronisz swoich racji, ale nie stawiasz żadnych mocnych argumentów, tylko kolejne tezy bez poparcia.